۱۳ دی ۱۳۹۰

gyro - کباب دونر یونانی

یکی از غذاهای یونانی که امسال تازه کشف کردم «ییرو» نام داره. ییرو همون کباب ترکی یا دونر خودمون هست، اما کنارش یک سس سیردار می‌ذارن که در حقیقت مثل ماست و خیار خودمون هست و بهش می‌گن «تزتزیکی» یا «چچیکی». این غذا همون‌طور که در عکس می‌بینید بسیار چرب هست. یک مدل پرسی‌ش همانند این عکس وجود داره، اما مدل باحال‌ترش نونی‌ش هست که در حقیقت این گوشت رو به اضافه‌ی گوجه و پیاز و سس تزتزیکی لای نون پیتا می‌پیچن و در کنار سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌ی تنوری‌ تحویل شما می‌دن و کاملاً با مدل ساندویچ کباب ترکی ایران فرق می‌کنه. از نظر من مزه‌ش هم با کباب ترکی کمی فرق داره و در اصل ترکیبی از گوشت قرمز و گوشت خوک هست، اما شاید در بعضی کشورها مدل ترکی و یونانی این غذا دقیقاً عین هم تهیه بشه. این بشقاب رو در رستوران یونانی «یا-سو» خوردم که نزدیک خونه‌مون هست و خیلی دوستش دارم.




هیچ نظری موجود نیست: