۱۴ دی ۱۳۹۰

تست پیازچه و زیتون


این یکی از خوشمزه‌ترین پیش‌غذاهایی هست که تا حالا درست کردم. با این که ظاهرش شبیه پیتزا هست، اصلا مزه‌ی پیتزا نمی‌ده. مزه‌ی اصلی‌ش به پیازچه هست. کلاً پیازچه رمز خوشمزگی خیلی از غذاها، مثل سالاد ماکارونی و حتی پاستا هست (استفاده کردن از پیازچه برای تهیه‌ی سالاد ماکارونی رو غزال بهم یاد، دوستی که کمتر میاد اینترنت و دلم براش تنگ شده). من برای خیلی از غذاها به جای پیاز از پیازچه استفاده می‌کنم، البته به جز خورش‌های ایرانی. بچه بودم هم عاشق پیازچه بودم و هر وقت سبزی می‌آوردن من ریحون و پیازچه می‌خوردم.

دستور این پیش‌غذا رو از این خانم گرفتم. البته خودشون از پیاز استفاده کردن ولی توصیه کردن که اگر پیازچه داریم از پیازچه استفاده کنیم. من زیتون هم زیاد توش نریختم چون زیتون پخته دوست ندارم، اما فکر کنم با زیتون بیشتر هم خوب بشه. به جای کره که خیلی ضرر داره هم از روغن زیتون بودار استفاده کردم. مایونز هم کمتر ریختم چون فکر کنم پختن سس مایونز زیاد خوب نباشه، ولی در عوض یک عالمه پنیر ریکوتا (به جای پنیر خامه‌ای) توش ریختم. راستی اصلا پنیر موتزارلا توش نریزید چون نمی‌خواهیم مثل پیتزا بشه. از همون پنیر ریکوتا یا پنیر خامه‌ای یا نهایتاً ترکیب پنیر فتا و خامه‌ی سفید استفاده کنید. ادویه‌جات هم فقط فلفل و آویشن و پودر سیر استفاده کنید.




هیچ نظری موجود نیست: