یک بار طبق دستوری که آنلاین پیدا کرده بودم و البته الان گمش کردم، شروع به پختن بیسکویتهای سادهی پرتقال-دارچینی کردم. بیسکویتهای خیلی نرمی از آب دراومدن و بعد از اون باز هم هر وقت پرتقال داشتیم از این بیسکویتها پختم. ظاهر خیلی سادهای دارن اما نرمالو و در عین حال پفکرده هستن.
این هم دستور پخت این بیسکویت نرم که خودم به زبون ساده ترجمه کردم. آخه کی حوصله داره هر دفعه که میخواد یه چیزی درست کنه بشینه مواد رو دقیق و مو به مو اندازه بگیره؟ راحتتر نیست آدم به آخرین مراحل آمادهسازی که رسید یه انگشت بکنه توی ظرف و کیفیت مزهش رو سبک سنگین کنه؟
مواد لازم:
کرهی آبشده: نصف فنجان
شکر: ۱ و یک-سوم فنجان
تخم مرغ: ۱ عدد
آب پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رندهشده: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۳ و نیم فنجان
دارچین: ۱ و نیم قاشق چایخوری یا بسته به طبعتان
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: در صورت تمایل
نمک: کمی
آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را گرم کنید
کره و شکر را هم بزنید تا به صورت کرم سبکی در بیاید
تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید
آب پرتقال و پوست پرتقال را هم اضافه کرده هم بزنید. در صورت تمایل میتوانید کمی وانیل هم به آن اضافه کنید
سپس آرد الک شده و دارچین و نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید
همه مواد را هم بزنید تا به صورت خمیر نرمی در بیاید. اگر نرم نبود، کمی آب به آن اضافه کنید
سپس خمیر را به تکههایی اندازهی گردو دربیاورید و بر روی کاغذ روغنی روی سینی فر بچینید
هر تکه خمیر گردو شکل را کمی با پشت چنگال یا قاشق فشار دهید تا فرو برود
سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید. دمای فر باید ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد باشد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر